torsdag 26. desember 2013

Kjøkkenet vårt


Kjøkkenet vårt er fra Sigdal, typen herregård. Vi er godt fornøyd med både utseende og kvalitet. Kjøkkenet er fra 2011, da vi bygde huset.












Øya er det vi bruker absolutt mest. Her både baker vi og lager middag. Den er ca 1.3 m x 2 m i størrelse og er på en måte et samlingspunkt på kjøkkenet.




søndag 22. desember 2013

jul på kjøkkenet...



... Julen nærmer seg med stormskritt. Den siste sorten er i boks og treet står klar til pynting. Det lukter nybakt og svibler i hus...









Ønsker alle en fredelig jul.







tirsdag 17. desember 2013

DIY julegrein!



En kvist i grøftekanten, litt gamle tapetrester, og ei gammel bok   som duger for utklipp. Thats it! Morro når man lager det selv, og    resultatet er fint! (Synes jeg selv da!:-))













Har klippet ut stjerner, hjerter, og juletrær. Limt to og to sammen og laget hull og trædd en tråd gjennom. Såå enkelt, moro å holde på! 





søndag 15. desember 2013

Vinterdag i stua...







En mild desemberdag hos oss. Skulle gjerne hatt litt snø men vi får gjøre det vi kan for å skape litt julestemning likevel...







Ikke så mye julepynt å skimte ennå, men det kommer til uka. I år skal jeg ikke pynte med noe rødt, men skal bruke naturmaterialer og farger som svart, hvitt, grått og brunt. Og svibler selvsagt!!

                          









lørdag 7. desember 2013

Helt fersk blogg! Og årets adventstake!







Årets adventstake er fra søstrene Grene, pyntet med naturmaterialer som kongler, kvister, lav og mose.
Trærne og lysestakene er også fra søstrene Grene.